Kölcsönzés menete

Szolgáltatásunkat Hétfőtől Szombatig 8:00-18:00 óráig tudja igénybe venni.

 

Budapest területén ingyenes a házhoz szállítás. Vidéki kiszállítási árainkat ide kattintva tekintheti meg.

Az árlistában található árak hétvégén, éjszaka is érvényesek, azokra semmilyen esetben sem számítunk felárat!

 

 

 

MEGRENDELÉSEK LEADÁSA

 

 

Telefonon és e-mailben tudjuk fogadni a megrendeléseket.

 

Telefonon történő kapcsolatfelvétel esetén szívesen segítünk azzal, hogy visszahívjuk Önt. Vagy ha úgy tetszik, elegendő csak megcsörgetnie minket, és pár percen belül keresni fogjuk.

E-mailben történő megrendelés esetén a kézhezvétel után visszaigazoljuk a rendelés sikerességét, vagy felvesszük a kapcsolatot Önnel, ha a rendelés további egyeztetést igényel. Kérjük e-mail küldés során mindenképpen írja meg nekünk a telefonszámát.

 

Megkeresését követően kiválasztjuk a takarításhoz használandó gépet, a kiszállítás és az elszállítás időpontját, valamint tisztázzuk a kölcsönzés anyagi részét.

 

A kért szállítási időpontok betartását kiemelt prioritással kezeljük, és minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy 5 perces pontossággal érkezzünk Önökhöz. Amennyiben ez valamilyen előre nem látható okból meghiúsulna, úgy minden esetben telefonon jelezzük azt ügyfeleinknek.

 

A helyszínre érkezést követően a készüléket a takarítandó felületig szállítjuk. (Vagyis nem csak a címig megyünk, hanem a kért épületbe, emeletre, stb. visszük a masinát.)

Egy tapasztalt kollégánk szóban bemutatja az adott készüléket, a vegyszerek és a tartozékok használatát. Majd a gép beüzemelését követően a tisztítani kívánt felületen a gyakorlati bemutató is megtörténik. A gyártó cég hivatalos írásos használati útmutatóját is mellékeljük a géphez és a vegyszerekhez egyaránt. Amennyiben minden rendben van, kitöltjük a bérleti szerződést. Innentől következhet a nagy takarítás…

 

A készülék elszállítása történhet a bérleti időtartam lejártakor, vagy amennyiben azt előre egyeztettük, egy Önnek tetsző korábbi időpontban. Nem ragaszkodunk hozzá, hogy a kölcsönzés során kitöltsék a teljes időtartamot. Ha az elszállítás más időpontban alkalmasabb, igyekszünk akkor megoldani. Ugyanígy rugalmasak vagyunk a tekintetben is, ha valamilyen okból elhúzódik a takarítás pár órával. A lehetőségeinkhez mérve igyekszünk tolerálni minden felmerülő egyedi igényt, apró késedelmet.

 

A fentiekkel kapcsolatban a legfontosabbnak azt tartjuk, hogy időben értesítsenek minket, ha az eredetileg megbeszélt időponton változtatni szeretnének. (Amennyiben a készüléket esetlegesen előbb szállítjuk el Öntől, az nem változtat a fizetendő végösszegen, mivel a logisztikai költsége ugyanannyi, valamint az adott időtartamra nem kalkulálhatunk rá másik bérbeadást.)

 

A kölcsönzési díjat, valamint a felhasznált tartozékok, vegyszerek árát a kölcsönzés végeztével készpénzben fizeti felénk.