Tisztázzunk valamit!


Takarítógépek kölcsönzése az alaptól a speciális tisztításig.
INGYENES KISZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN BELÜL!
KAUCIÓ NÉLKÜL!

Gépbérléssel kapcsolatban Hétfőtől Szombatig 7:00-18:00 óráig keressen minket.

 

Ingyenes házhoz szállítás Budapest területén. Vidéki kiszállítási árainkat ide kattintva tekintheti meg.

Hétvégi és éjszakai rendelésekre extra felárat nem számítunk fel!

 


Hogyan tud rendelni?Telefonon és e-mailen keresztül is le tudja számunkra adni megrendelését.


E-mailes megrendeléskor minden esetben írja meg számunkra telefonos elérhetőségét. Rendelés kizárólag a visszaigazoló e-maillel válik véglegessé.


Telefonon megrendelés esetén szívesen visszahívjuk Önt. Kollégánk készséggel segít kiválasztani Önnek a legmegfelelőbb takarítógépet.


A leegyeztetett kiszállítási időpont betartását kiemelten kezeljük. Minden esetben ügyfelünket telefonos értesítjük, ha előre nem látható okból késve érkezne kollégánk.


Kiszállítást követően a gépet a takarítási területig szállítjuk. Kollégánk gyakorlatban bemutatja az adott készülék és a vegyszer használatát a tisztítani kívánt felületen. A gyártó által kiállított írásos használati útmutatóját és a vegyszerek biztonsági adatlapját egyaránt mellékeli a géphez. Ezt követően kitöltjük a bérleti szerződést. Indulhat a nagy takarítás…


Az eszköz elszállítása Önnel előre egyeztetett időpontban történik. Nem ragaszkodunk a teljes kölcsönzési idő kitöltéséhez, alkalmazkodunk Önhöz. Időben történő jelzés esetén a késedelmi időt is rugalmasan kezeljük. (Öntől történő korábbi elszállítás nem változtat a fizetendő végösszegen. Ennek oka, hogy ezen időtartamra már más bérlőnek nem tudjuk bérbeadni a gépet)


A kölcsönzési díjat, valamint a felhasznált tartozékok és vegyszerek árát a kölcsönzés végeztével készpénzben rendezi felénk.