Vezetőüléses padlótisztító gép Nilfisk R6100

100 000 Ft

Kompromisszum mentes teljesítmény nagy felületek tisztításához.

Mind a Nilfisk cégcsoport, mind pedig a Cleaner Center kínálatának csúcsmodellje a felülős padlótisztító gépek között.

A takarítógép kölcsönzéséhez minden esetben egyedi árat állapítunk meg, miután megismertük a leendő felhasználás paramétereit.

A kölcsönzés lehet egyszeri rövid időtartamú, rendszeres időközönként történő, valamint tartós bérlet.

Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy Önnel együttműködve kidolgozzuk azt a bérleti konstrukciót, amivel profi módon kiszolgálhatja a megrendelőit.

Leírás

A Nilfisk Scrubtec R6100 a vezetőüléses gépek új generációja, ergonomikus, gazdaságos, és az a gép, amivel Ön a teljesítményre koncentrálhat.

A Nilfisk Scrubtec R6100 a következő felhasználási területekre javasolt: ipar, raktár területek, karbantartó műhelyek, oktatási intézmények és logisztikai központok.

A Nilfisk Scrubtec R6100 a vezetőüléses gépek új generációja, ergonomikus, gazdaságos, és az a gép, amivel Ön a teljesítményre koncentrálhat. Tányérkefés kivitelben, 1m súrolási szélességgel vezettük be a kínálatunkba. Ez pillanatnyilag az adott kategóriában a Nilfisk márka csúcsmodelje.

A nagyméretű 120 literes víztartály akár 1,5 óra folyamatos tisztítást is lehetővé tesz vízcsere nélkül, az erős kefenyomás (96 kg) pedig hatékony tisztítást eredményez. A szintjelző lehetővé teszi a tisztavizes tartályban lévő vízmennyiség ellenőrzését. A gép kialakításának köszönhetően Ön mindkét irányból felülhet a berendezésre, szerszám használata nélkül állíthatja az ülést a megfelelő komfortra. A Nilfisk Scrubtec R6100 igen jó manőverező és vízfelszívási képességgel rendelkezik, fordulási sugara lehetővé teszi a kis helyen történő megfordulást. A kefefejet acéllemezek védik a sérüléstől, az oldalvédő gumik súroláskor megakadályozzák a vízelfolyást. Nagy tartálynyílásokkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a gép tisztítását és jó hozzáférést biztosítanak a géphez. A beépített előszűrő megakadályozza, hogy darabos szennyeződések kerüljenek a piszkos vizes tartályba.

  • 24 V-os vezetőüléses gép, nagy akkumulátor kapacitással
  • Rendkívüli vízfelszívó képesség, köszönhetően az erős felszívó motornak és az állítható oldalvédő gumiknak
  • 100 cm munkaszélesség
  • A 120 literes tartálykapacitás nagy termelékenységet eredményez
  • Robosztus és különösen sokoldalú
  • Felhasználóbarát, könnyű kezelni
  • Mindkét oldalról fel lehet szállni a gépre
  • Kiváló tapadású, nyomot nem hagyó kerekek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vezetőüléses padlótisztító gép Nilfisk R6100” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük